Telefon contact: 0769.061.062

Consultanta gratuita

Luni, 8 Octombrie 2012 10:00

Indiferent ca vorbim despre locuinta proprie sau amenajarea unui sediu de afaceri, orice element dintr-o incapere contribuie la armonia designului interior. De aceea este important ca atunci cand va alegeti perdele, draperii sau jaluzele sa aveti in vedere toate acele elemente care determina in mare masura atmosfera camerei.

Experienta consultantilor nostri poate fi utila mai ales daca nu aveti foarte mult timp la dispozitie pentru a va cauta toate informatiile de care aveti nevoie. De la dimensiuni, pana la forma, culoare si material, toate acestea sunt date cu care consultantii nostri sunt familiari. Acestia au capacitatea de a face o evaluare a produselor disponibile si in functie de cerintele si nevoile dumneavoastra pot veni cu o solutie, scutindu-va de un efort suplimentar.

Pentru Bucuresti si Ilfov puteti beneficia de acest serviciu Gratuit.

Montarea gratuita

Luni, 8 Octombrie 2012 10:00

Cumpararea perdelelor, jaluzelelor sau a draperiilor nu este ultimul lucru pe care il veti face pentru amenajarea camerei. Montarea acestora este de asemenea un pas important.

Firma noastra va ofera acest serviciu Gratuit pentru Bucuresti si Ilfov. In felul acesta nu va mai trebui sa va faceti probleme pentru realizarea corecta a lucrarii, mai ales daca nu aveti experienta. Veti salva timp pretios si veti avea garantia unei montari facute de profesionisti.

Calitatea produselor

Luni, 8 Octombrie 2012 10:00

Produsele de calitate nu doar sunt mai rezistente, ci dau si un aspect mai placut spatiului pe care doriti sa-l amenajati.

Pentru noi este important sa fiti multumit de calitatea produselor si serviciilor noastre, motiv pentru care depunem eforturi sustinute pentru a va putea pune la dispozitie materialele cele mai bune.

Oferim o gama larga de produse deci puteti apela cu incredere la noi indiferent de tipul de perdele, galerii, sau draperii de care aveti nevoie.

Da-ne Like pe Facebook si profita de oferte promotionale
Inchide fereastra